Gelaran Ratu Pelancongan Antarabangsa 2012 Milik Jelitawan Filipina

JERING Daily | 11:34 | 2 comments


PETALING JAYA: Rizzini Alexis Gomez dari Filipina menewaskan 55 pesaing lain dari seluruh dunia untuk dimahkotakan sebagai Ratu Pelancongan Antarabangsa 2012 di ambang tahun baru di sini malam Isnin.

Ratu Pelancongan Antarabangsa 2011, Aileen Gabriella Robinson, 23, dari Malaysia menyerahkan mahkota kepada jelitawan Filipina berusia 22 tahun itu.

Gomez menerima biasiswa bernilai RM100,000 dari Limkokwing University of Creative Technology, wang tunai RM10,000, set barang kemas dan beberapa hadiah lain.

Turut hadir Timbalan Menteri Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan Datuk Maglin Dennis D'Cruz. - BERNAMA

Category: , ,

JERING Daily.com:
Kami adalah penulis maya yang tidak bertuan dan juga tidak terikat dengan mana-mana individu atau pihak berkepentingan. Sebarang maklumat, aduan setempat atau apa sahaja yang ingin anda kongsi bersama pembaca bolg ini, boleh dikirimkan kepada kami melalui alamat email yang tertera di blog ini.

Comments
2 Comments

2 comments:

 1. nasib baik nuar jubo tak jadi PM....kalu tak beratur ratu cantik ni kene menghadap PM....

  semua jentera kjaan kene bekerja utk tutup pekung anwar... ayoyooo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Syok..setiap hari dapat tala lubang yg berbeza..

   Delete

Pihak JERING Daily tidak akan bertanggungjawab terhadap setiap pandangan yang diutarakan melalui laman blog ini. Ia adalah pandangan peribadi masing-masing dan tidak semestinya menggambarkan pandangan atau pendirian kami selaku pengendali blog.

Sila guna bahasa dan perkataan yang sopan ketika menulis komen atau meluahkan pendapat kerana setiap komentar yang diutarakan itu mencerminkan keperibadian diri anda sendiri.