Lelaki Pujuk Model Remaja Bawah Umur Jadi Pelacur

JERING Daily | 15:22 | 0 comments


Singapura: Seorang lelaki mendedahkan bagaimana dia memujuk seorang model remaja menjadi pelacur dengan jaminan boleh mendapat untung besar.

Akhbar Singapura melaporkan, apabila model itu bersetuju dengan cadangannya, lelaki itu menjadi pelanggan pertamanya.

Ketika mendedahkannya di mahkamah, tertuduh yang bertindak sebagai bapa ayam, menjual perkhidmatan remaja berusia 17 tahun ketika itu, 82 kali dalam tempoh enam bulan.

Tertuduh berusia 39 tahun membuat pendedahan itu ketika menjelaskan sindiket khidmat seks tempahan online kepada mahkamah.

Dia kemudian mengaku bersalah atas 20 daripada 102 tuduhan ke atasnya. Skandal seks online itu turut menyebabkan 51 lelaki, beberapa daripadanya bekas kakitangan awam, dihadapkan ke mahkamah.

Antara tuduhan termasuk mendapat pendapatan daripada hasil pelacuran selain membantu lelaki mendapatkan khidmat pelacur budak bawah umur.

Mahkamah Rendah diberitahu, tertuduh menguruskan agensi teman pengiring sosial yang memberi khidmat seks.

Disebabkan bawah umur, nama gadis itu tidak didedahkan. Di antara September 2010 dan Februari 2011, selepas mendapat 82 pelanggan, tertuduh meraih S$21,700 (RM52,080) daripada khidmat gadis itu.

Mahkamah diberitahu, tertuduh sedar gadis itu bawah 18 tahun tetapi menyuruhnya tidak memberitahu pelanggan usia sebenarnya. Agensi

Category: ,

JERING Daily.com:
Kami adalah penulis maya yang tidak bertuan dan juga tidak terikat dengan mana-mana individu atau pihak berkepentingan. Sebarang maklumat, aduan setempat atau apa sahaja yang ingin anda kongsi bersama pembaca bolg ini, boleh dikirimkan kepada kami melalui alamat email yang tertera di blog ini.

0 comments

Pihak JERING Daily tidak akan bertanggungjawab terhadap setiap pandangan yang diutarakan melalui laman blog ini. Ia adalah pandangan peribadi masing-masing dan tidak semestinya menggambarkan pandangan atau pendirian kami selaku pengendali blog.

Sila guna bahasa dan perkataan yang sopan ketika menulis komen atau meluahkan pendapat kerana setiap komentar yang diutarakan itu mencerminkan keperibadian diri anda sendiri.